Μετακομίσεις και μεταφορές στην Κρήτη, την Αθήνα, τη Λάρισα, τη Μυτιλήνη, την Αλεξανδρούπολη κ.α. Επιστροφή στην αρχική σελίδα
Καλωσήλθατε στην Fast Movers.gr
Η FastMovers σε δράση
Καλωσήλθατε στην Fast Movers!!!
H εταιρεία Fast Movers μια από τις πιο σύγχρονες και δυναμικά αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις στο χώρo των μετακομίσεων και των μεταφορών σας καλωσορίζει στον ιστοχώρο της.

Η εταιρεία μας που ξεκίνησε τις δραστηριότητες της στα Χανιά της Κρήτης, διαθέτει υπερσύγχρονο εξοπλισμό, εκπαιδευμένο προσωπικό και άριστο δίκτυο συνεργατών για να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις σε:
Η εταιρεία μας, θέτοντας ώς πρωταρχικό στόχο την άριστη ποιότητα υπηρεσιών, το σεβασμό προς τους πελάτες της, τις ανταγωνιστικές τιμές, τη συνέπεια και την τιμιότητα των συναλλαγών της κατόρθωσε να αποκτήσει ένα αφοσιωμένο πελατολόγιο και ένα ευρύ δίκτυο ικανών συνεργατών που τη βοήθησαν να κατακτήσει την αγορά της Κρήτης και να επεκτείνει τις δραστηριότητες της στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Επιπλέον, η εταιρεία μας διακρίνεται ειδικά για την ποιότητα των υπηρεσιών της και την πρωτότυπη μεθοδολογία που ακολουθεί σε όλες τις δραστηριότητες και διαδικασίες της.

Όλα αυτά, σε συνδυασμό με την έναρξη διαδικασιών εφαρμογής ευρωπαϊκών προτύπων διαχείρισης και ελέγχου ολικής ποιότητας (TQM) έχουν οδηγήσει τη Fast Movers στην ανάπτυξη δικτύου δικαιόχρησης (franchising network) σε ολόκληρη την Ελλάδα και την Ευρώπη.
Αρχική Σελίδα | Η Εταιρεία | Υπηρεσίες | Εξοπλισμός | Συνεργάτες | Πελάτες | Νέα | Επικοινωνία
  Copyright 2006-2011, Fast Movers: Μετακομίσεις - Μεταφορές στην Κρήτη, Αθήνα, Λάρισα, Μυτιλήνη, Αλεξανδρούπολη κ.α.
Η έδρα της FastMovers στα Χανιά Κρήτης Η FastMovers στην Αθήνα Η FastMovers στη Μυτιλήνη Η FastMovers στη Λάρισα Η FastMovers στο Ρέθυμνο Η FastMovers στην Αλεξανδρούπολη